Loppuvuosi 2021 on käsillä

Vuosi 2021 oli edeltävää vuotta jo selkeästi parempi ja päästiinkin tekemään muutamia keikkoja. Nämä keikat olivat henkisesti tärkeässä osassa bändin hyvinvointia. Treenikämpän uumenissa touhuaminen syö motivaatiota koska mitään aikatauluja tulevasta ei ole tiedossa. 

"peli" avautui kesällä ja LUUVITONEN iski avauskeikan Maijlandissa kesäisenä lauantaina. Jokilaiva oli täyteen myyty ja kuulijoita riitti sankoin joukoin myös parkkipaikalla, Maijlandin edustalla. Toinen kesän show iskettiin Rymättylän Lomahyppäyksessä, moottoripyöräilijöiden tapahtumassa, Saaristorallissa. Ilta oli maaginen ja jengillä kova meno päällä. WodeSounds loihti äänentoiston, esiintymislavaa myöden. Huippuilta oli tämäkin.

Kolmas keikka oli sitten Mietoisten Helwin Virvokkeessa, jossa oli niinikään "tupa" täynnä ja omistaja Annukin päätyi illan tiimellyksessä naimisiin rakkaansa Jonin kanssa. 

Kun tuli elokuu ja oli vuorossa Teersalon Salakuljettajan vuotuinen keikka, niin yksi bändistämme sairastui ja todettiin Korona -positiiviseksi. Näin ollen käynnistyi karanteenit ja keikka peruuntui. Samaan aikaan ravintolarajoitteet tärvelivät muut keikat tieltään.

Alku syksy alkoi sitten muutamalla yksityistilaisuudella joissa oli kourallinen ihmisiä, rajoitusten mukaisesti läsnä. Tämä ei tietenkään menoa haitannut, vaan tunnelma oli loistava ja intiimi.

Sitten vierailimme Seinäjoen Ideaparkissa, isolla ulkostagella, Esa Nummelan kanssa ja sitten olikin vuorossa kesän kohokohta, kun saimme lämmitellä Karjurock lauantaina Eppu Normaalin lavalle. Oli huippuhienoa olla mukana Karjurockissa. Bäkkärialueella kanssamme touhilivat mm. Maija Vilkkumaa, Eput ja Haloo Helsingin porukat.

Nyt on katseet sitten suunnattu loppuvuoteen ja jäljellä olisi (mikäli tilanne antaa myöden) muutamia keikkoja vielä. Mahdollinen ravintolakeikka vielä lokakuun loppuun Turussa, Sitten marraskuuhun kaksi keikkaa (yksityistilaisuus ja Naantalin SunTown) ja sen jälkeen vuosi päättyykin suureen MEGAKONSERTTIIN Apollo Klubissa. Siinä olisi sitten tämä 2021 vuosi taputeltu.

Lissäksi meillä on jälleen yksi "ässä" hihassa, josta lisää marraskuun puolivälin jälkeen. Pysykää linjoilla ja olkaa valppaina. Valitkaa itsellenne ilta, jonka vietätte kanssamme, muutamia mahdollisuuksia on vielä ennen perinteistä bändilomaa ja vuoden 2022 ensimmäisiä vetoja.

 

0
Feed

Jätä kommentti