LUUVITONEN kiireisen keikkasarjan edessä?!

Kuten kaikki muutkin, on LUUVITONENkin vaikeiden päätösten edessä? Korona virus leviää nopeaan tahtiin ja kevyehkö tietämättömyys vaivaa ihmisiä. Mitäs nyt sitten???

SOME työntää uutisia toistensa perään, miten eturivin bändit peruuttaa kevään keikat kokonaan. Agents nyt viimeisenä. Monet vetäytyvät ja kantavat vastuunsa yleisötilaisuuksien järjestämisistä, nyt jo 500 hengen tilaisuudet ovat kiellettyjä ja hyvä niin. Tiedämme että virus etenee ihmisestä toiseen ja tiivistunnelmaiset tilaisuudet saattavatkin olla niitä erinomaisia "alustoja" viruksen etenemiselle.

Kuitenkin on vaikeaa kun päätöksenteko osuu omalle kohdalle? Mitä tulisi tehdä? Mikä olisi oikea tapa reagoida?

Bändi on treenannut "eläimenä" tulevaa keikkakautta varten ja kaikki on viilattu valmiiksi. Nytkö sitten lähdetään perumaan kevään keikkoja? Meillä se tarkoittaa, että keikkoja tehtäisiin tänä vuonna sitten kymmenkunta, koska painotuksemme osuu nimenomaan kevääseen. Toisaaltaan nyt pitäisi kantaa vastuuta ja olla pontevasti edesauttamatta viruksen mahdollista leviämistä. Ei tässä vielä ole päätöksiä tehty suuntaan tai toiseen, mutta senkin aika on hyvinkin käsillä, koska seuraavan keikan pitäisi olla muutaman viikon päässä?

Katsotaan miten tämä tilanne tästä kehittyy?

Seuratkaa joko tätä kotisivuamme tai sitten Facebook -profiiliamme.

0
Feed

Jätä kommentti