APOLLON SUURKONSERTTI TULEE JÄLLEEN KOMEANA JA ISONA!

LUUVITONEN BIGBAND tuo mukanaan pitkän rivin loistavia muusikoita LA 21.10. Turun Apollo Klubille. (Humalistonkatu).

Apollo Klubin vuotuinen suurkonsertti on jo monivuotinen tapahtuma. LUUVITONEN masinoi suuren konsertin jossa kuullaan nostalgisimpia sävelmiä YÖ-yhtyeen, Popedan ja Klamydian  matkan varrelta. Erityiseksi tapahtuman tekee se, että LUUVITOSEN mukana lavalla nähdään aina vierailijoita jotka ovat vaikuttaneet em. yhtyeissä vuosien varrella. Upeat tähdet nousevat  LUUVITOSEN rinnalle esittämään kuolemattomia hittejä.

LUUVITONEN kokoaa BIGBAND kokoonpanonsa ja myös siellä nähdään vaihtuvia, paikallisia tekijöitä elävän musiikin saralta.

Tänä vuonna painopistettä on viety YÖ-yhtyeen tuotannon suuntaan koska LUUVITONEN haluaa kunnioittaa vasta hetki sitten poistuneita Jussi Hakulista sekä Olli Lindholmia, mutta tietenkin Popedaa ja Klamydiaakin tullaan kuulemaan reilun 2 tunnin ohjelmiston aikana.

Aikaisempien vuosien tähtivieraita ovat olleet Jussi Hakulinen, Hantta Viinamäki, Daffy Terävä ja  Frogley Mäntysorvari. Tämän vuoden upeat vieraat ovat Popedan häikäisevä rumpalilegenda LACU LAHTINEN ja YÖn riveissä liki 20 vuotta vaikuttanut basistisuuruus JAY LEWIS. Tämän vuoden ohjelmistoon on tuotu myös yllätyksiä, joista ei etukäteen informoida. Tulemme näkemään myös extravieraita lavalla.

LUUVITONEN BIG BAND -kokoonpanossa nähdään kosketinsoittaja-velho Olli Rindell (No Limits Coverband), Taustalauluissa Hannele Juhala ja Maria Merima (os. Grönroos), torvitriossa nähdään tutut hahmot Sakari Lähdetie (saksofoni) ja Markus Vatka (vetopasuuna), mutta uutena kasvona tämän vuoden konsertissa nähdään Rami Koskinen (trumpetti). Rami Koskinen tunnetaan myös Sumu Bigbandin johtajana. Rami paikkaa poissaolevaa Timo Mansikka-Ahoa. Viulun varressa näemme pitkän linjan ammattilaisen Jenni Mäkikalli-Sjöroosin joka tunnetaan oman musiikkikoulunsa ja oman yhtyeensä lisäksi monen tunnetun yhtyeen rinnalta mm. Finlanders.

Tämä kaikki on tarjolla LA 21.10. Turun Apollossa "ihmisten aikaan" klo:20:30 alkaen.

Ennakkoliput nyt saatavilla!

Liput Tiketistä

 

 

0
Feed

Jätä kommentti