Suomalaista rokkia kansan syviin riveihin!

Jay Rooster - Kitara & laulu

Pesunkestävä rokkikukko joka vastaa LUUVITOSEN ykkös-stemmoista ja komppikitaroinnista.

Jay Rooster on yhtyeen kantavia voimia ja luo Vincen kanssa ainutlaatuisen laulusoundikombinaation. Roosterin poikkeuksellisen puhdas laulusoundi yltää nuottiviivaston ylemmillekin portaille vaivattomasti.

Roosteri tunnetaan joidenkin vuosien takaa UNIIKKI -bändin keulilta jossa hän toimi laulaja-kitaristina

Jay Roosterin kuva: Maria Bres

Vince - Laulu

Vince on pitkän linjan rokkari ja on savunnut nuhruisia kuppiloita ja yökerhoja jo 30 -vuoden ajan, ensimmäiset 27 vuotta rumpalina ja nyt viimeiset vuodet laulusolistina.

LUUVITONEN on Vincen, vuonna 2016 perustama ”äijärock” -bändi. Vince on karismaattinen keulahahmo pitkässä keesissään ja johtaa joukkiotaan kohti suomen kovinta kärkeä.

Äärimmäisen vaativa liideri!

Kurinalaisuus ja ankara työnteko bändin eteen on LUUVITOSEN perusarvoja. Koko konseptin keskiössä on tarjoilla kokonaisvaltainen elämys ja aikamatka -80/-90 luvun suomalaiseen "teinirock maailmaan"

Vincen menneisyydestä löytyy MONDO BIZARRO ja COVERSTARS

Antti Auramo - Basso

LUUVITOSEN uusin jäsen, mallia 2022 on Antti Auramo. Antti on asiallinen, kova puurtaja jaka ei päästä itseään helpolla. Antti on ottanut ohjelmiston hallintaansa ennätysajassa, joka kertoo korkeasta työmoraalista

A. Auramon matka LUUVITOSEN riveissä on vasta alkamassa joten aika näyttää, minkälainen "jyräeläin" hänestä kuoriutuukaan?

Antti Auramon taustalta löytyy yhtyeet  KORPIKUUSEN KYYNEL ja TASAVALTA

Juhani Mistola -  Soolokitara

LUUVITOSEN Soolokitaristi on pitkän linjan kitaratähti Juhani "Misse" Mistola. Misse vastaa osaltaan myös stemmalauluista.

Misse on puhdas ROCK-kitaristi jonka ankara ote kuuluu ja näkyy lead-kitaroinnissa. Mistola nostaa LUUVITOSEN setin uudenlaiseen valoon ja tarjoilee taiturimaisesti tutut teemat ja soolot komeasti koristeltuna. Misse soittaa ihan mitä vaan ON SE ROCK!

 

J. Mistolan taustalta löytyy bändejä mm. Nallekarkit, Rendez -Vous, Crystal Extasy ja Mistolan Lasiset Linnut.

Kim Keinonen - Rummut

Kim Keinonen on monipuolinen rockrumpali jossa yhdistyy legendaaristen rytmisankareiden Lacu Lahtisen ja Frogley Mäntysorvarin soittotyylit ja tekemisen ote. "Kelju Koo" Keinonen huolehtii suvereenisti LUUVITOSEN rytmiosastosta ja hän viettää treenikämpän uumenissa poikkeuksellisen paljon aikaa varmistaen, että mikään aksentti tai nyanssi ei jää kappaleissa huomaamatta.

Kelju Koo on nuoresta iästään huolimatta jo ansioitunut ja taiturimainen rumpali. Keinosta voisi luonnehtia synnynnäiseksi ROCK-rumpaliksi!

Keinonen tunnetaan bändeistä  CELESTI ALLIANCE, Buffalo ja RAJAJOKI

Kirjoita teksti tähän

luuvitonen5@gmail.com