Suomalaista rokkia kansan syviin riveihin!

Tervetuloa Luuvitosen kotisivuille!

LUUVITONEN Esittää KLAMYDIAn tuotantoa, erityisesti radiosoittoa saanutta materiaalia, unohtamatta kuitenkaan kaikkien tuntemia klassikoita. Mausteeksi ohjelmistoon on tuotu myös muita suosittuja suomirockhittejä mm. Popedalta. Mukaan mahtuu hittejä myös muutamalta muulta artistilta. Kaikenkaikkiaan "vanhanliiton" rokkarit esittävät railakasta, iloista ja rempseää Kaljanjuonti ja biletysmusaa, jonka mukana on yleisönkin kiva hoilottaa. 


Ota matkalippu suomalaisen rock-kulttuurin ytimeen, aitojen ja syvien kansanrivien sisuksiin, savuisiin kapakoihin ja aitoihin rockluoliin, ja päästele "höyryjä" yhdessä sielunkumppaneittesi kanssa... ROK ROK!

Uutiset

 • 12/01/2024 0 Kommentit
  UUSI VUOSI LUUVITOSEN TARINASSA

  Uusi sivu jälleen kääntyy LUUVITOSEN tarinassa ja uusi keikkakausi odottaa alkamistaan. Tällä kertaa olemme pitäneet tavallista pidemmän tauon tekemisessä. Vuosi 2023 päättyi 9.12.2023 Salon RockHotellin mahtavaan keikkaan ja täydelle salille. Uusien kappaleiden hierominen aloitetaan 18.1.2024 ja avauskeikka on kiinnitetty LA 23.3.2024 illalle. Eli lähes 4kk olemme olleet poissa parrasvaloista.

  Lue lisää
 • 30/11/2023 0 Kommentit
  Vuosi 2023 päättyy Saloon!

  LUUVITOSEN vaiherikas vuosi päättyy tällä kertaa Saloon, Rock Hotelliin.- Odotettavissa on takuuvarmaa, tiukkaa toimittamista, hikeä ja unohtumattomia hetkiä, upeiden tunnelmien lisäksi. 

  Lue lisää

Videot

luuvitonen5@gmail.com