Kesä 2023 lähenee loppuaan! Vuoden festarit "yhtä vaille" tehty.

Kesä on ulkokeikkojen kulta-aikaa ja vmikä onkaan hienompaa kuin fiilistellä suomalaisessa kesäillassa, upeissa maisemissa ja hyvän yleisön kanssa yhdessä.

Kesä meni nopeasti, ehkä vähän liiankin nopeasti. Eräs yleinen huomio on että sää oli lomakaudella melkoisen heikko. Napakkaa tuulta kaiken aikaa, sadetta vähän väliä eikä hellelukemiin lämmönkään suhteen oikein päästy. Parasta aikaa tänä kesänä onkin ollut juhannusta edeltävä hellekausi jolloin varsinainen kesä oikeastaan oli.

Kuin jostain taikaiskusta LUUVITOSEN ulkokeikat ovat osuneet niihin hetkiin, kun on ollut aurinkoista, kuivaa ja lämmintä. Eihän näin yleensä käy? Kun ajatellaan että tänä kesäkautena 2023 meillä on yhteensä 8 ulkokeikkaa peräkkäin, joista 7 on nyt tehty, niin meillä on ollut upea keli joka kerta... siis 7 kertaa peräkkäin! Aurinkoa, lämmintä ja kuivaa! Uskomatonta! Nythän ennustus sitte lupaa, että LUUVITOSEN kesän viimeinen ulkoveto SMUGGLERROK 9, Liedossa ollaankin sitten vesisateessa, aika näyttää miten käy?

On ollut huikea kesä. Aloitimme ulkokeikat 20.5. Turun Uittamolla COVERFEST -tapahtumassa, jossa mukanamme oli aivan upeita toveribändejä.. Raumalta Aces DC, Nurmijärveltä Bad Apples, ja Jailbreak täältä kotikaupungistamme. Päivä oli onnistunut ja bändit loistivat kukin vuorollaan. Ensi vuonna COVERFEST saakin jatkoa. Seuraavaksi iskettiin Rööläfest -tapahtumassa yhdessä Vilperin Perikunnan, Tauskin ja Suomiraptulokkaan WESTOn kanssa. Jälleen oli alue täynnä iloisia, juhlivia festaribilettäjiä, keli oli oikeastaan todella lämmin ja upea merimaisema avautui suoraan lavalta. Röölän vetoa seurasi sitten pieni ja intiimi rantakahvila Juho-Kusti joka sijaitsee Harjattulassa aivan upealla paikalla. Taas merinäköala suoraan lavalta ja aurinko paistoi! Sitten seuraavaan aktiin joka oli Taivassalossa, Kuunarissa ja kuinkas muutenkaan kuin meren rannalla ja upeat bileet jälleen. Ihmisiä tuli takseilla Rymättylän perukoilta asti... huhhuh! Tämän jälkeen valmistauduttiinkin sitten KARJUROCK -festareihin Uudenkaupungin Lokalahdella. Oli mahtavaa esiintyä monituhatpäiselle yleisömerelle jotka olivat täysillä mukana ja lauloivat kanssamme upeita suomihittejä. Päälavalla uurastivat Juha Tapio, Erika Vikman, Arttu Wiskari, Suvi Teräsniska ja tietysti Portion Boys! Oltiin tosi kovassa seurassa, mutta oltiin paikkamme arvoisessa iskussa ja vedimme hyvän shown... kolme kertaa. Mukanamme oli tietysti juhlakattauksemme, eli torvet, Olli Rindell koskettimissa ja vieläpä taustalaulajamme Maria Merima ja Hannele Juhala. Tästä seuraavana päivänä nousimmekin päivän päätteeksi Liedon Mannin Navetalla VOODOO ROCK -festareiden lavalle ja iskimme tiukan tunnin setin paikalle saapuneille. Jokunen päivä hengähdettiin ja taas mentiin. Tällä kertaa vuotuinen kesäkeikkamme Teersalon Wanhassa Salakuljettajassa. Teersalon rantaan oli kokoontunut mukava yleisömeri vaikka aamupäivällä satoi rankasti. Iltapäivällä kun virittelimme vehkeitä alkoikin, kuinkas muutenkaan, aurinko paistamaan ja koko loppupäivä ja ilta oli mitä kaunein ja merinäköala tietysti taas lavalta. Eli omalla tavallaan raskas kesä, mutta myös hyvin antoisa ja koimme bändinä paljon yhdessä.

7 hengen tiimiimme "hivuttautui" kuin huomaamatta yksi lisäukko. Saimme riveihimme toisen teknikon/kitarateknikon nimeltään Tomi "Pörrö" Susi! Terror Lahtinen ja Christian Pulkkinen sai rinnalleen uuden työkaverin. Hieno mies, tarkka ja osaava. Sudelta taittuu pedalboardien ja vehkeiden korjaamiset ja huollot, kitaroiden huollot ja korjaukset ja vaikka mitä. Hieno lisäys meidän tiimiin.

Nyt on sitten SMUGGLERROK jäljellä ja tämän kesän ulkotapahtumat oli sitten siinä. Tulevana perjantaina kanssamme Liedon festareilla esiintyy Viikate, Jonne Aaron, Raskasta iskelmää -kokoonpano, Lost Society ja Stratovarius. Mukaan festareille lähtevät kanssamme Olli Rindell, Maria Merima ja Hannele Juhala.

Sitten aletaan siirtämään katseita syksyn keikkoihin. Apollon suurkonsertti on tulossa lokakuussa ja siellä on tänäkin vuonna LUUVITOSELLA mahtavat vierailijat. Kuulette näistä sitten tarkemmin facebook sivuillamme!

0
Feed

Jätä kommentti