LUUVITONEN avasi kesän ja loppuvuoden vakuuttavasti!

Pitkä odotus palkittiin runsaalla yleisömäärällä ja muutamalla hyvin onnistuneella keikalla!

LUUVITONEN avasi pitkäpiimäisen karanteenin omalta osaltaa kahdella kovatasoisella keikalla. Avausveto Teersalon Wanhassa salakuljettajassa oli kaikin puolin onnistunut ja Sam the Jam Juusolan paikannut ANTTI KARHUMAA hoiti osansa soolokitaristin roolissa suvereenisti.

Bändi oli hyvin valmistautunut ja se näkyi soittovarmuudessa ja sitä kautta onnistuneena keikkana.
Sää oli epävakaata ja oli suuri todennäköisyys saada runsasta sadetta niskaan. Se ei kuitenkaan ihmisiä pelottanut ja Teersalon ranta täyttyi iloisista, juhlivista ihmisistä. LUUVITOSEN ote tarttui selkeästi yleisöön ja auringon hyväilemä ranta raikui iloisesti iltaan asti.
A. Karhumaa pudotteli huikeita kitarariffejä ja sooloja, varmoin ottein, lauluharmoniat löysivät paikkansa ja rytmiosasto piti "paketin hienosti kasassa".
Ääniteknikko Christian Pulkkinen onnistui täydellisesti ja sai 15 -kilon Nexo-setin soimaan täydellisesti ja palautteiden mukaan yleissoundit olivat "yhdet parhaimmat" koko LUUVITOSEN olemassaolon aikana. Kiitos WodeSound!

Seuraavana oli vuorossa ns. kotikaupunki -veto ja 25.7. LUUVITONEN iski "täys laidallisen" Laivaravintola Majlandissa. Tätä keikkaa varten bändi kokoontui muutamaan treenikertaan ja katsottiin vielä yksityiskohtia joissa tuntui olevan vielä hiomista.
Melkoisen paikan edessä oli taas ääniteknikkomme Cristian Pulkkinen jonka tehtävänä oli toteuttaa todella pieneneen tilaan tuhdit ja täyteläiset soundit, mutta mahdollisimman asialliset volyymit. Haasteellinen tilanne hoitui erinomaisesti ja bändin sisäisestä taltioinnista tarkistaen todettiin, että soundit tosiaan olivat hyvät, kuitenkaan volyymin nousematta liian kovaksi.
Bändi oli taas hyvässä "iskussa" ja pudoteltiin sama setti kuin Teersalossakin. Karhumaa hoisi tonttinsa jälleen erinomaisesti ja rumpalitähti Kim "Kelju Koo" Keinonen villitsi yleisöä taiturimaisella soitollaan sekä vallattomalla temppuilullaan. Ilta oli hyvä, laivaravintola oli ääriään täynnä, ja yleisöllä tuntui vauhtia olevan vähintään yhtä paljon kuin bändilläkin.
Mahtava avaus loppukesään ja syksyyn.

Nyt katseet on käännetty festareihin, jotka tulevat seuraavaksi kohdille. Nyt elokuussa iskemme kahdella festarilla, TO 6.8. Liedossa Smugglerrokissa, jonne LUUVITONEN matkaa BIG BAND -kokoonpanollaan. Tarkoittaa että bändi "tuunataan" puhallin-yksiköllä ja koskettimilla.
Puhallintrion myötä bändiin liittyy Timo Mansikka-Aho (trumpetti), Sakari Lähdetie (Saksofoni) ja Markus Vatka (Vetopasuuna) ja koskettimista vastaa tunnettu sankari, Tuomas "Tume" Riihimäki.
BIG BAND -kattaus tuo syvyyttä ja antaa isomman kuvan upeista, Suomalaisista rockhiteistä.
Viikko Smugglerrokin jälkeen karavaani kulkee kohti Lokalahtea, jossa juhlitaan KARJUROCK -festareita. LUUVITONEN avaa perjantai päivän (14.8.) klo:16.30 alkavalla setillään. Festareilla esiintyy Luuvitosen lisäksi POPEDA ja KLAMYDIA, joten ohjelmiston painotus viedään tilanteesta johtuen enemmän YÖn tunnettujen, nostalgisten hittien maailmaan. Toki muutamia Klamydian radiohittejä tullaan antamaan maistiaiseksi lauantain KLAMYDIA -keikkaa silmälläpitäen.

Tästä jatketaan sitten ravintola/klubikeikkoja joita on ripoteltu pitkin syksyä sinne sun tänne. Poimi omasi, tai tule vaikka useampaan, ohjelmisto muuttuu aina silloin tällöin.

Mahtavaa loppukesää ja tervetuloa LUUVITOSEN keikoille!

0
Feed

Jätä kommentti