LUUVITONEN avasi vuoden 2022 Naantalissa

Pitkään odotettu vuoden avausveto päästiin tekemään pitkän odotuksen jälkeen. Naantalin Taimossa hypittiin tasajalkaa loppuunmyydyllä keikalla ja LUUVITONEN veti pienistä vaikeuksista huolimatta tiukan, kokonaisen shown,

Vuoden avauskeikka oli ennakkoon loppuunmyyty, joten stagelle oli erityisen kiva nousta ja tuntuikin vahvasti siltä, että bändi oli enemmän kuin tervetullut Naantaliin. 

Yleisöä oli tuvan täydeltä ja kaikki oli hyvillä fiiliksillä. Alusta alkaen jengi oli hienosti mukana ja tiivis yleisömeri liikkui kappaleiden tahtiin mukanamme. LUUVITONEN tiputteli biisejä tiukasti mutta rennolla otteella ja "paketti" toimi erinomaisesti, kutakuinkin niinkuin olimme suunnitelleetkin.

Tietysti lkeikka oli osaltaan myös haikea kun Wessu Vesterinen soitti näillä näkymin viimeisen keikkansa LUUVITOSEN "avausvitjassa" ja vaikka Wessu ei kauaksi menekään niin se on aina oman aikakautensa päätös, kun rinnalta siirtyy taustalle pitkäaikainen bänditoveri.

LUUVITONEN on perhe, jonka siteet kestävät koko elämän. Bändin viisikosta siirrytään pääsääntöisesti ns. reserviin, joka toimii taustalla niin tukena ja turvana kuin myös varamiehinä. Viikon parin varoajalla pystytään palauttamaan mieliin ohjelmisto ja näin sairastumiset tai muut esteet eivät pääse häiritsemään sovittuja esiintymisiä. Wessu Vesterinen siirtyy Silli Siirtolan kaveriksi varamiehistöön ja pystyy auttamaan bändiä sieltä käsin tarvittaessa.

Andy Auramo käväisi stagella pyörähtämässä ja soittikin muutaman kappaleen kanssamme. Debyyttikeikka hänellä on yksityistilaisuus maaliskuun lopussa. Ensimmäinen avoin esiintyminen Andyllä on Hövelissä, Pernossa PE 1.4. 

0
Feed

Jätä kommentti