LUUVITONEN herää jälleen henkiin!

Koronahelvetti on ainakin "ensimmäisen erän" osalta selätetty ja karavaani pääsee vihdoin jatkamaan kulkuaan

Korona-pandemia muutti maailmaa, teki tuhojaan ja jätti jälkensä jokaiseen meistä. Tahdottiin tai ei, se oli omalla tavallaan kuolin isku jonka vaikutukset tullaan oikeastaan näkemään vasta lähitulevaisuudessa. Tapahtuma-ala, ravintola-ala ja monet monet muut alat, kärsivät ennennäkemättömistä vaikeuksista Koronan vuoksi.

Ensimmäiset uskalikot ovat ottaneet sen kuuluisan askeleen tuntemattomaan ja riskeeraavat paljon, luottaen siihen, että tilanne Suomessa pysyy tämän hetken mukaisesti balanssissa. Tapahtumia on päätetty siellä täällä toteuttaa ja hienoinen into on havaittavissa ihmisissä.

Aika näyttää kuinka tässä sitten käy?


LUUVITONEN oli myös suositusten mukaisesti karanteenissa ja välteltiin sosiaalisia kontakteja. Treenit jäivät pois arkirutiineista ja seurattin tiiviisti uutisointia kotimaassa ja ulkomailla. Ajatuksia siitä, milloin seuraavaksi noustaan lauteille, ei oikeastaan ollut. Odoteltiin ja harmiteltiin tietenkin koko kevään ja kesän ohjelmiston haihtumista "savuna ilmaan". Tuskaa tietenkin lisäsi se tietoisuus, että tuhannet ihmiset tekevät tätä (esiintyvät, järjestävät tapahtumia, vastaavat äänestä ja valosta, roudaavat jne.) päätyökseen ja heillä tässä on todellakin "leikki kaukana".

LUUVITONEN alkoi kuitenkin melko nopeasti valoisempien uutisten aikoihin, saamaan yhteydenottoja keikkajärjestäjiltä ja ravintoloilta. Olikin ilo havaita, että keväälle ja kesälle sovittuja keikkoja haluttiin siirtää syksymmälle ja samalla myös uusia tarjouksia keikoille tuli mukavasti.

Luuvitonen kokoontui treenikämpälle touko-, kesäkuussa ja näin alkoi esiintymisvireen hakeminen ja ohjelmiston muistiinpalauttaminen.

Samaisessa ryminässä sitten tehtiin bändirosterissa muutoksia ja Sami "Silli" Siirtola ja Sami "Sam the Jam" Juusola siirtyivät kokoonpanosta syrjään.

Kim Keinonen, joka oli toiminut "kakkosrumpalin" tehtävissä jo pitkään, otti Siirtolan tehtävät, siirtyen päärumpalin positioon. 

Sam the Jam korvattiin Chrystal Extacysta ja Rendez-Vousistakin tutulla Juhani Mistolalla. Mistis sai tehtäväkseen ottaa elokuun puoliväliin mennessä koko ohjelmisto haltuun.

Tuuraajaksi heinäkuun ja elokuun alkupuoliskon keikoille löytyi hyvin nopeasti loistava kitaravelho, Antti Karhumaa.


Synkät pilvet ovat väistyneet tieltämme ja muutamat festarikiinnitykset nostavat mielialaa uusiin ulottuvuuksiin. LUUVITONEN on etuoikeutettu saadessaan nousta Suomalaisten eturivin bändien rinnalla KARJUROCK -lavalle. Luuvitonen pääsee jo kolmatta kertaa soittamaan saman päivän festari-lineupissa esimerkiksi Popedan kanssa ja se on tietenkin bändille erityisen mahtavaa. Muutenkin Karjurockin kattaus on kova (katso kuva)

Karjurock ei jää kesän ainoaksi festariksi, jonne LUUVITONEN on kutsuttu, mutta siitä lisää sitten myöhemmin


Nyt ollaan tilanteessa, että ensimmäinen, Koronan jälkeinen keikka on muutaman päivän päässä ja LUUVITONEN on erittäin valmis siihen. Antti Karhumaa nousee bändin kanssa avauskeikalle joka on Teersalon Wanhassa Salakuljettajassa (Saariston Paskin Satama Bakkanaalit 2) LA 11.7.2020

Vaikka sääennuste lupaa täydellistä rankaisua bändille ja yleisölle, niin LUUVITONEN ei välitä paskaakaan asiasta vaan nousee lauteille täynnä energiaa ja intoa päästä taas esittämään ihmisille niitä rakkaita, muistoja herättäviä ja kuolemattomia Suomalaisia rockhittejä.


Hyvää loppukesää kaikille ja tervetuloa keikoille.

KEIKAT -osioon päivitetään keikkoja sitämukaan kun niitä varmistuu. Poimi sieltä sopiva tai tule vaikka useampaan?!


ROCK ROCK!

LUUVITONEN
0
Feed

Jätä kommentti