LUUVITONEN on valmistautunut hyvin vuoteen 2021

LUUVITONEN valmistautuu tulevaan kesään positiivisin odotuksin. Synkkä vuosi takana ja kurimus jatkuu vielä hetken, mutta usko koronavapaaseen tulevaisuuteen on kova.

Nyt on ollut hyvä aika rakennella ohjelmistoa kun keikat ovat olleet "jäissä". LUUVITOSEN konsepti jatkuu entisellään, eli tuttua ja tiukkaa hittikimaraa on luvassa myös tulevan vuoden ohjelmistossa. Painopiste sisällössä pidetään edelleen, kuinkas muutenkaan kuin  Klamydian, Popedan ja n tunnetuissa radiohiteissä.

Vanhat keikkajyrät kulkevat tottakai mukana, mutta uusia nostoja tullaan kokemaan runsaasti tulevilla keikoilla.

LUUVITONEN on rakenteeltaan toteutettu niin, että painopistettä ohjelmistossa voidaan siirtää tilanteen mukaan isostikin esim. 45-60min kimppa- tai festarivedot voidaan toteuttaa tilanteeseen sopivalla "mixillä" tai jopa tribute -tyyppisesti, niin että ohjelmistossa on vain yhden edellämainitun bändin tuotantoa.

Ennustammekin että YÖn tuotannolle tulee kysyntää tulevina vuosina, kun varsinaista bändiä, sellaisena kun se muistetaan, ei enää ole olemassa.


Mielenkiintoista projektikin on tällä hetkellä meneillään. LUUVITONEN tulee jälleen tekemään jotain uutta ja omalla tavallaan erikoista, mutta siitä lisäinformaatiota annetaan vasta lähempänä kesää. "Se mitä tällä kertaa teemme, on jälleen tosi siistiä ja kaltaisellemme coverbändille hieman erikoistakin, sanotaanko vaikka näin?" luonnehtii bändin johtohahmo Vince.

Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen kesä tulossa, koska kenelläkään ei ole tässä vaiheessa tietoa, mitä tapahtumia ja keikkoja tulee toteutumaan ja mitkä eivät? 

Milloin LIVE -toiminta suomessa alkaa ja milloin ensimmäiset tapahtumat toteutuva ja minkälaisella ohjelmistolla ne ajetaan, jää nähtäväksi?

Ei tässä vaiheessa tietenkään voi muuta kuin odottaa ja katsoa, mitä tapahtuu? 

Jotkut ennusteet povailevat tilanteen vapautuvan vasta juhannuksen jälkeen ja jotkut ennustavat tilanteen venyvät jopa syksyyn? 

LUUVITONEN uskoo ja toivoo, että keikoille päästäisiin jo alkukesästä? 


0
Feed

Jätä kommentti