LUUVITONEN osoittaa suosiotaan ja kiittää Antti Karhumaata!

Keikat Antti Karhumaan kanssa saatiin päätökseen tältä osin ja Juhani Mistola siirtyy omalle paikalleen, LUUVITOSEN soolokitaraan.

Kun Koronakevään ensimmäisen aallon päätteeksi LUUVITOSEN miehistössä kävi muutoksen tuulia, piti löytää uutta miehistöä, tärkeille paikoille.

Keinonen otti luonnollisesti päärumpalin paikan, olihan hän jo sitä pestiä pitkään tehnytkin.

Mutta tarvittiin myös soolokitaristin ruutuun joku. 

Oikeastaan tarvittiin parikin ukkoa, koska sovitut kesän keikat olivat jo aivan nurkan takana ja aikaa ei ylen määrin ollut, toinen saisi olla "palkkasoturi" joka ottaisi ohjelmiston ennätysajassa haltuun ja toinen joka sitten jää bändiin vakituiseksi jäseneksi ja jonka tehtävä on alkaa treenaamaan loppukesän, syksyn ohjelmistoa.

Hyvien tuttujen ja kontaktien kautta saatiin useampi varteenotettava kitaravelho kontaktoitavaksi, aina Pirkanmaata myöden (Kiitos siitä Eerik Valkama).

Myös lähialueilta ojennettiin auttavaa kättä, kuten teki Kilven Petterikin. Liikuttavaa oli huomata, miten tuon tason kovat kaverit ovat valmiita auttamaan, että ei tarvitse lähteä keikkoja perumaan. 

Antti Karhumaa sitten otti nuo tuuraajan tehtävät vastaan ja aikalailla suoriltaan.

Karhumaa työskenteli kovaa ja otti melkoisesti LUUVITOSEN ohjelmistoa haltuun ja nyt tarkoitetaan ihan oikeasti haltuun, originaali sooloja myöden.

Antti on täysiverinen ammattilainen ja kurinalainen puurtaja jolla on mieletön instrumentin hallinta ja musikaalinen maku.

Hänen kanssaan saimme hoidettua kaikki ennalta sovitut keikat ja ne menivätkin ensimmäisestä vedosta asti erinomaisesti. 

Toiseen ja sitä kautta LUUVITOSEN vakiokokoonpanoon valikoitui samoihin aikoihin Juhani Mistola.


Tämän periodin viimeisenä keikkana piti olla Karjurock, mutta kuten tiedetään, se peruuntui vain viikkoa ennen ajankohtaa. Näin se sitten jäi LUUVITOSELTA ja Karhumaalta tekemättä.

Koko tämän kesän on meidän valittumme, Juhani Mistola treenannut ohjelmistoa yksin sekä bändin kanssa yhdessä ja hän astuu nyt tässä vaiheessa omalle tontilleen ja ottaa paikkansa LUUVITOSESSA.

Melkoinen kevät ja kesä on ollut!

Bändi on erittäin hyvässä iskussa ja mikäli ei ihmeellisiä asioita tai tiukempia suosituksia tule, niin LA 22.8. LUUVITONEN iskee täysilaidallisen TUMPin Saaristaralli 2020:ssa Kustavin Lootholmassa. Tällöin esitellään ensimmäistä kertaa yleisölle meidän uusi LEAD-kitaristimme Juhani Mistola.

Antti karhumaa on luvannut jatkaa bändin riveissä taustamiehenä, eli tarpeen niin vaatiessa, Antti Karhumaa nousee  lavalle paikkaamaan Mistolaa.


Sydämelliset kiitokset Antti tekemästäsi työstä bändin eteen.

Jäit elinikäiseksi ystäväksemme. KIITOS.

0
Feed

Jätä kommentti