LUUVITOSEN basisti Wessu Vesterinen siirtyy bändin taustajoukkoihin

LUUVITOSEN teräksen kova bassovelho Wessu Vesterinen jättää "eturivin" ja siirtyy taustajoukkoihin. 

Luopumisen tuskaa on jälleen ilmassa kun pitkäaikainen LUUVITOSVELJEMME Wessu Vesterinen siirtyy avauskokoonpanosta syrjään. Vaikka Wessu jo ikänsäkin puolesta ansaitsisi seesteiset eläkepäivät, niin aina tiiviin yhdessä tekemisen sidokset laittavat hanttiin kun on aika katsastella uusia tuulia. Wessu on kovaksi keitetty sankari monenlaisilta estradeilta ja onkin vähintään hyvä suoda hänelle omaa aikaa. LUUVITONEN on tunnettu armottomasta työrytmistä ja sitoutumisesta. Bändi vie ison osan ajasta ja se tietenkin kuluttaa voimavaroja. 

Meidän onneksemme muutokset ovat jälleen ystävyydessä ja yhteisessä hengessä tehtyjä päätöksiä ja näin ollen LUUVITOS -side ei katkea tässäkään tapauksessa, vaan Wessu siirtyy Silli Siirtolamaisesti taustajoukkoihin "ja on sieltä tuomitseva eläviä ja kuolleita". Käytännössä Wessu jää bändin taustalle ja toimii tuuraajana uuden basistin sisäänajossa, sekä tarvittaessa keikoilla, joissa tulevalla basistilla on esteitä.

Opraatioon ei siis sisälly mitään dramatiikkaa vaan halu tehdä välillä jotain muuta. Se meidän veljelle suotakoon. Nöyrään kumarrukseen painuvat tiimimme päät kun kiitämme Wessu Vesteristä hänen sitoutumisestaan ja tekemisistään bändin tavoitteiden eteen.

KIITOS

LUUVITONEN aloittaa uuden basistin etsimisen välittömästi ja toivoo löytävänsä kovatasoisen bassotaiturin joka täyttää Wessun saappaat ja astuu rytmiryhmän ruoriin johdattaen bändin seuraavalle tasolle erinomaisuudellaan.

Haku on alkanut. Ilmoita itsestäsi tai vinkkaa tämän kaltaisesta henkilöstä pikaisesti. Keikat alkavat jo maaliskuussa. Voit ottaa yhteyttä meidän sähköpostiin tai facebookin kautta Messengeriin. Koesoittojen kautta isoille lavoille!

0
Feed

Jätä kommentti