LUUVITOSEN KESÄ KULUU ULKOLAVOILLA

LUUVITONEN nousee estradille useammassa ulkoilmatapahtumassa tulevana kesänä.

Kesäkausi LUUVITOSEN osalta avataan ulkoilmatapahtumassa nimeltä COVERFEST 23. Coverfest on uusi, pienen kokoluokan minifestari joka on yhden päivän mittainen. Tämä festari on suunnattu "aikuiselle väestölle" ns. keski-ikäisille ja vähän varttuneemmallekin väelle. Ohjelmisto on rakennettu kattamaan aikuisemman väen tarpeet ja kohderyhmä onkin parhaimmillaan 60-luvun loppupuolella syntyneistä aina 80-luvulla syntyneisiin saakka. Coverfesteillä kuullan vain laadukkaita "tribute" ja coverbändejä. Tämän ensimmäisen Coverfestin ohjelmisto on rakennettu puhtaasti rock- ja Hardrock painotteiseksi. 

 

Coverfest 2023 esiintyjät:

Aces DC - toimittaa juhlivalle yleisölle autenttisella otteellaan AC/DCn tunnetut hitit

Jailbreak - Turkulainen Hardrock-jyrä joka tarjoilee kasarirockin helmet Whitesnakesta Iron Maideniin ja Bon Jovista Scorpionsiin, unohtamatta Twisted Sisteriä ja WASPia.

LUUVITONEN - tyylilleen uskollisena vastaa suomen kielisestä rockista Popedan, YÖn ja Klamydian muodossa

Bad Apples - Nurmijärveltä saapuva Guns´N Roses -tribute show, joka on vertaansa vailla

 

Facebookista Coverfest 23 -tapahtuma käsittelyyn ja liput Ticetistä (20€). Coverfest -tapahtuma on siis Uittamon Paviljonkissa LA 20.5. alkaen klo:16:00

 

Coverfestien jälkeen ulkoilmatapahtumat jatkuvat ja seuraavaksi LUUVITONEN nousee lauteille eräässä Turun saariston rantakohteessa (tästä lähemmin kun tapahtuma julkistetaan). Tämän jälkeen vuorossa Harjattulassa sijaitseva Rantakahvila Juho Kusti jonka idyllisessä rantaympäristössä LUUVITONEN tarjoilee oman shownsa, lämpenevässä kesäillassa.

 

Tätä seuraa toinen rantatapahtuma Turun välittömässä läheisyydessä ja sen jälkeen ulkoillaan taas tunnetussa saaristokohteessa (Näistäkin tarkemmin kun keikat julkistetaan).

 

Heinäkuun lopussa Isketään kaksi festarivetoa, KARJUROCKissa PE 21.7. ja VOODOO ROCKissa, Liedossa heti seuraavana päivänä LA 22.7. kummatkin ulkoilmatapahtumia tietysti.

 

Välittömästi tämän jälkeen LUUVITONEN suuntaa jälleen saaristoon ja tunnettuun rantakohteeseen jossa niinikään ulkoilmakonsertti ja tämän kautta ollaankin jo elokuun alussa ja SMUGGLERROK Liedossa. Smugglerrokkiin päättyykin sitten LUUVITOSEN kesätournee joka siis pitää sisällään 8 ulkoilmakeikkaa.

 

Huikea kesä tulossa, toivottavasti sää on puolellamme (ainakin useammiten).

KEIKAT -osiomme on nyt päivitetty ja sitä päivitetään sitä mukaa kun julkistuksia keikoista tehdään. Hyvää tulevaa kesää ja nähdään keikoilla.

 

0
Feed

Jätä kommentti