LUUVITOSEN vuosi 2020 on lähtötelineissä

Luuvitonen valmistautuu vuoden 2020 keikkoihin kurinalaisesti ja sitoutuneesti.


Odotettua lyhyemmäksi jäänyt "joululoma" alkaa olla LUUVITOSEN osalta lusittu ja on aika valmistautua vuoden tuleviin tapahtumiin.

Ensimmäinen puraisu LIVE -vuoteen otettiin jo tammikuun puolivälin jälkeen kun LUUVITONEN iski vuoden ensimmäisen keikan Halikon Captain Nemossa. Biisit tuntuivat toimivilta ja soitto kulki melko mukavasti. Vanha, luottoteknikkomme Pete Ojanperä oli miksaustabletin takana ja äänet saatiin niin yleisöön kun monitoreihin mukavan laadukkaasti. Olemme ehtineet työstää muutamia uusia nostoja settiimme ja yhtä koeponnistettiin jo Halikossa.

Naantalissa tulemme kuulemaan jo useamman uuden hitin ohjelmistossa ja lisää on tulossa, kun pääsemme niitä hieromaan luolaamme.

Kunnianhimoisen tavoitteen toteutuessa, saamme tuoretta "lekaa" ohjelmistoon jopa 8 kappaleen verran, jolloin puhutaan jo 1/3 setin uusimisesta. 

Tavoite on kunnianhimoinen siksi, että keikkakalenterin osalta esiintymisiä tulee tähän vuoteen ennätyksellinen määrä. Ensimmäiset vapaat keikkapäivät LUUVITOSEN osalta työntyvät syyskuulle, ja tiivis keikkarytmi vie aikaa uusien kappaleiden tehokkaasta "haltuunotosta".

Keikkakalenteri ei tietenkään täyty paikallisravintoloiden esiintymisistä, vaan reviirimme laajenee tänä vuonna valtakunnalliseksi. Bändi alkaa olla siinä vireessä, että olemme valmiit ottamaan seuraavan askeleen.

Tämä vuosi tulee olemaan täynnä hienoja tapahtumia ja unohtumattomia kokemuksia.

Toivottavasti moni teistä on mukanamme, kulkemassa tätä matkaa.

Informoimme taas pian lisää tulevista tapahtumista, mutta sitä odotellessa julkaisemme otteita joulukuun Apollo -keikalta pala palalta yleensä perjantaisin. 

Julkaisemme kappaleet samanaikaisesti Yotubessa, sekä Facebook -sivuilla.

0
Feed

Jätä kommentti