SMUGGLERROK 6 toi LUUVITOSEN festarilavalle Liedossa

KUVA: Tapani Teittinen

Mainiosti alkanut loppukesän keikkajakso loppuikin lyhyeen! 

"Korpeaa kuin pientä mäyrää" toteaisi Klamydian Vesku Jokinen nyt tähän!

Juuri kun LUUVITONEN pääsi vauhtiin ja heitti muutaman hienon keikan Koronakevään jälkeen, niin meno loppui kuin seinään.

Pahentunut Koronatilanne aiheutti Karjurockin peruuntumisen ja LUUVITOSEN perjantai 14.8. veto Lokalahdella "kuivui kasaan". 

Epäuskoisena voidaan vain seurata tilanteen kehittymistä ja olettamus on se, että myös muut keikat loppukesästä ja syksystä on nyt vaarassa.

Karjurock olisi ollut yksi hienoimmista kokemuksista LUUVITOSEN historiassa mutta se on nyt tämän vuoden osalta tässä.

On hienoa, että bändi pääsi kuitenkin Smugglerrokkiin, Lietoon ja näin edes yksi festari keikka tuli tällekin vuodelle tehtyä.

Yleisöä ei torstai illassa paljoa ollut, mutta bändillä kulki hyvin ja Big Band kokoonpanolla esiintynyt ryhmä heitti varsin hyvän parituntisen aurinkoisessa illassa.

Hyvät muistot ja Tapani Teittisen upeat bändikuvat (mm. artikkelin kuva) jäävät mieliin ja muistuttavat hyvästä illasta.

Nyt sitten bändi siirtyy treenikämpän uumeniin ja alkaa valmistamaan JUHANI MISTOLAN siirtymistä soolokitaristin paikalle.

LUUVITONEN kiittää ANTTI KARHUMAATA nöyrästi siitä, että Antti on nähnyt valtavasti vaivaa ottaessaan ohjelmiston haltuun ja ollut mahdollistamassa LUUVITOSELLE nämä kesän keikat. 

Antti Karhumaa jää kokoonpanoon turvaamaan Juhani Mistolan taustaa ja tilanteen niin vaatiessa, tuuraa Mistolaa keikoilla.

Antti on ollut superloistava ukko ja hoitanut "ruutunsa" käsittämättömän hienosti, KIITOS ANTTI! 

Samalla Antista on tullut hyvä ystävä ja sitäkautta bändi toivookin Antin pysyvän lähellä.

Iso kiitos myös Tuomas "Tume" Riihimäelle, joka kävi soittamassa Smugglerrockin keikan Big Bandin riveissä. Tumen piti olla mukana myös Karjurockissa mutta sinne ei nyt tarvitse mennä.

Smugglerrock kattauksessa oli mukana myös Markus Vatka, Sakari Lähdetie ja Timo Mansikka-Aho, KIITOS ARVON PUHALLINYKSIKKÖMME!

Kiitos Danil Venholle, joka luovutit sopivan laitteiston käyttöömme, jotta päästään nauttimaan LIVE-taltioinneista, Smuglerrokista vähän myöhemmin. 

Kiitos Tero "Terror" Lahtinen  videotaltioinnista ja Tapani Teittinen still-kuvauksesta. 

Kiitos Kiljusen Jukalle miksauksesta, Jussi Valtoselle monitori miksauksesta, Chrisu Södermanille stagemanageerauksesta ja Riku Blomqvistille valotyöskentelystä. 

Unohtamatta Lena Haapalaa backstage houstauksesta.

LUUVITONEN KIITTÄÄ!

Kiitos myös Lauri Haukalle ja Henri Väisäselle hyvistä festareista ja hyvin järjestetystä tapahtumasta.

0
Feed

Jätä kommentti