SYKSY 2022 liikkeelle 5 viikonlopun keikkaputkella

Kesäkausi LUUVITOSEN leirissä sujui perinteisesti mukavien keikkojen merkeissä. Syksy aloitettiin virallisesti Lokakuun puolivalissa Kaarinasta.

Kesä 2022 oli hienoa aikaa LUUVITOSEN näkökulmasta. Uusi basistimme Andy Auramo ajettiin alkuvuodesta sisään ja Andy otti "tonttinsa" bändissä haltuun jo ensimmäisistä keikoistaan lähtien. Bändi hioutui yhteen keikka toisensa jälkeen ja sai nopeasti yhteisen grooven syntymään. Treenattiin kovaa ja saatiin palikat kohdalleen.

Huikeita keikkoja vedettiin pitkin kesää vähän siellä ja täällä. Mahtavia pikkufestareita mahtui muutama mukaan. Freesi Fest Liedossa oli hieno kokemus. Sää oli upea ja yleisö oli tuhatpäinen. Lisäksi päästiin soittamaan samalla keikalla ensimmäistä kertaa lajitoveriemme KAKKUPOIKIEN kanssa. Tenkanen oli myös mestoilla. Sitten oli Huittisissa Brewerock, joka oli niinikään hieno pienemmän kokoluokan tapahtuma jossa saimme mielenkiintoisen esiintymisvuoron. Edessämme veteli PEER GüNT sen perkeleellisen setin että "huhhuh" ja sitten LUUVITONEN siihen perään... yleisö oli kuitenkin villinä settimme loppuun asti ja Riku Blomqvistin (Turku Audio) tekemät valot pääsivät oikeuksiinsa loppukesän pimeässä yössä. Kävimmepä myös Intruder clubin bileissä Himoksella ja yksityisbileissä Kauhajoella ja tietysti monessa muussa tilaisuudessa.

Nyt sitten kesä on "taputeltu" ja syksy lähti käyntiin loppuunmyydyssä Cottonissa, Kaarinassa. Seuraavat 4 viikonloppua mennään tauotta Loimaa - Vehmaa - Naantali - Turku. Tämä syksyn alkukiihdytys päättyy LA 12.11. Turun Apolloon jossa vietetään Isänpäiväjuhlia LUUVITOSEN tapaan. Mukana lavalla nähdään vierailijoita jotka tulevat tällä kertaa YÖ -yhtyeen leiristä. Lisäksi Apollon kattaus tarjoillaan kuinkas muutenkaan kuin BIG BAND kokoonpanolla, mikä tarkoittaa sitä, että LUUVITOSEN puhaltimet ja koskettimet ovat mukana. Huippu ilta luvassa.

Liput ovat nyt myynnissä tiketissä.

0
Feed

Jätä kommentti