Syyskausi 2023 alkaa Iloisesta härästä LA 23.9.

Kesän festari- ja ulkoilmatapahtumien sarja saatiin kunnialla maaliin! Katseet on käännetty syksyyn ja sisätilakeikat alkavat Turun Härkämäestä LA 23.9.

Uskomatonta mutta totta! 8 ulkoilmakeikkaa kesäkaudella ja kuten tiedätte on ollut melkoisen sateinen kesä tänä vuonna täällä länsisuomessa. LUUVITONEN keikkaili aktiivisesti ja tätä kesää voikin hyvin luonnehtia Festarikesäksi. Oli isoa ja pientä tapahtumaa. 8 kertaa nousimme ulkolavoille ja 8 kertaa paistoi aurinko ja oli lämmintä. Aivan käsittämätön tuuri. 

Hienoja tapahtumia Karjurock, Smugglerrock, Rööläfest, Voodoorock, Coverfest jne. Tapasimme monia hienoja ihmisiä ja yhteisöjä. Saimme jakaa ajatuksia ja yhteistä tilaa suomen kärkiartistien kanssa ja kovien alan toimijoiden kanssa. Coverfest oli hieno tapahtuma, saimme tehdä upean päivän saman alan tyyppien kanssa Bad Apples, Aces DC ja Jailbreak. Jokainen näistä todella kovia lavalla mutta aivan mahtavia tyyppejä lavan ulkopuolella. Karjussa tietysti kohtaamiset Arttu Wiskarin, Suvi Teräsniskan, Juha Tapion ja Portion Boysin kanssa, Smugglerissa Marko Hietala, JP Leppäluoto, Beast In Blackin porukka ja Tietysti Popedan tiimi. Voodoorockissa paikallisia huippuja Atomic Berriesin ja Daddy Shown muodossa ja Rööläfesteillä Tauski, Vilperin perikunta ja WESTO, tuo uusi Turkulaisräppäri.. huhhuh.. kova kesä takana!

Nyt katseet on käännetty tiukasti syksyyn ja yhteiskeikka Jailbreakin kanssa menneenä viikonloppuna toimi loistavasti warm-uppina tuleviin koitoksiin. Iloinen härkä avaa syyskauden ja hyvin pian olemmekin vuotuisella Apollon konsertissa jolloin rinnallemme nousee jälleen kutsuvieraita. Palataan Alollon konserttiin myöhemmin. Tiketissä alkaa ennakkolipunmyynti 1.9. ja kyseinen konsertti on LA 21.10. klo:20:30-23:00 Tervetuloa mukaan!

0
Feed

Jätä kommentti