ULKOKEIKAT ALKOIVAT!

Pitkäpiimäinen "pajalla" työskentely on vihdoin ohi ja muutamien yksityistilaisuuksien ja Klubikeikkojen jälkeen ollaan vihdoin päästy ulkoilmatapahtumien pariin!

COVERFESTIT Uittamo Paviljongissa olivat avauspotku tämän kesän ulkoilmakeikoille. Uittamolla kanssamme esiintyivät tänä vuonna Freesi Duo, Eddie & The Fenders ja Leewings. Kattaus oli tiukka läpileikkaus suomalaista poppia, rokkia ja romanttista rautalankaa.

 

Ennakkolippuja tapahtumaan myytiin suunnilleen saman verran kuin vuotta aikaisemmin, mutta portilta sisäänpääsyn lunastaneita oli hivenen vähemmän kuin edeltävänä vuonna. Vaikka tilaisuuden teema ja huippuhieno aurinkoinen ja lämmin sää saattoikin verottaa yleisöä, niin paikallaolijat eivät kyllä jääneet kylmilleen. taas oli palaute yksinomaan ylistävää. Päivän yllättäjä taisi olla Eddie & The Fenders joka veti niin tajuttoman upeasti Agentsin hittejä, että suoritus ei jäänyt alkuperäisen varjoon millään tavalla. Palaute olikin yksinomaan ylistävää. Itse Eddien laulusoundia kiiteltiin ja todettiin sen olevan niin Sorsakoskimainen kuin ääni voi olla, ilman että on itse Topi.

 

Luuvitonen veti COVERFESTien päätösvedon ja 2h heilahti niin ettei oikein huomattukaan. Oli kertakaikkiaan täydellinen avaus tämän vuoden festareille.

 

Seuraava ulkoveto olikin edeltävänä viikonloppuna (LA 1.6.) Kuunarissa, Taivassalossa. Ukkonen ja sade tulivat pahaan aikaan Kuunarin liepeille ja odotimme jo katastrofaalista iltaa huonon sään vuoksi, mutta tunti ennen showtimeä sade loppui ja veneitä alkoi virrata solkenaan Kuunarin laitureihin ja takseja taas maateitse solkenaan Kuunarin parkkipaikalle. Hetken kuluttua paikka olikin melkoisesti täyttynyt ja saimme vedellä biisejä ilakoivalle ja varsin äänekkäälle yleisölle. Siitäpä tulikin hiton hieno ilta.

 

Nyt katseet on käännetty tulevaan viikonloppuun, kun pinnistelemme 2 keikkaa eri paikkakunnalla, samana iltana. Alkuillasta LUUVITONEN rientää Mynämäkeen jossa MYNISROCK 2024. LUUVITONEN nousee lavalle päivän ensimmäisenä klo. 20:00

 

Heti keikan päätyttyä hyppäämme linja-autoon ja matka jatkuu katkeamattomasti Marttilaan jossa pidetään paikallisten yrittäjien järjetämät bakkanaalit, nimeltään HÄRKÄHUMUT. Härkähumuissa lauteet lämmittelee kuulun bilebändi Dr.Docktor ja heidän jälkeensä me annamme oman panoksemme. LUUVITONEN nousee lauteille noin 23:30 aikoihin.

Hieno keikkakesä tulossa. Muistakaahan katsoa paikat ja tulla moikkaamaan meitä.

 

Valokuvan otti: Molli Niemelä

0
Feed

Jätä kommentti