Upea päätös vuodelle 2021

2021 on ollut varsinaista "jojo" liikehdintää tiettyjen asioiden johdosta ja epätietoisuus tulevasta tuntuu vain jatkuvan. Tuntuukin, että jokaista valoisaa päivää seuraa pilvinen päivä. Mutta LUUVITOSEN leirissä yleisesti ottaen on kuitenkin vain positiivisia ja mielenkiitoisia asioita tapahtumassa. Ihan vielä, ei L5 leirissä laiteta vuotta "pakettiin".

Normaalin aktiivisen keikkailun sijaan on jäänyt aikaa touhuilla muutakin kuin valmistautua seuraavaan esiintymiseen. Normaali olosuhteissa aikamme kuluu enimmäkseen ohjelmiston hiomiseen ja uusien nostojen esiintymisvalmiiksi saattamiseen. 

Nyt on ollut aikaa tehdä muutakin. Olemme valmistautuneet vuoden päätösseremoniaan, joka on LUUVITOSELLE tärkeä tapahtuma. Silloin kulunut vuosi saatetaan arvoiseensa päätökseen ja juhlallisuuksia korostamaan saapuu vierailijoita kappaleiden, joita me esitämme, ympäriltä. On suuri kunnia saada esittää upeita suomirockin helmiä yleisölle yhdessä sellaisten tähtien kanssa, jotka ovat olleet tärkeässä roolissa joko tekemässä, äänittämässä tai esittämässä näitä teoksia kun ne ovat olleet listojen kärjessä tai bändit ovat eläneet "kulta-aikaansa". Tällainen mahdollisuus vetää hiljaiseksi ja nöyräksi.

Lisäksi olemme valmistautuneet lähes koko vuoden tekemään jotain sellaista, jota emme edes ajatelleet tekevämme, vielä viime vuonna. Olemme viettäneet aikaa studiossa ja valmistelleet teille yllätystä. Kaikki alkoi keskustelusta Myllyn Latte-kahvilassa ja nyt ollaan tilanteessa, että me tulemme julkaisemaan virallisen äänitteen KE 1.12. kuluvaa vuotta. Julkaisu on LUUVITOSELLE ensimmäinen, mutta tuskin viimeinen. Asia ja ajatus oli sen verran erikoinen ja kiehtova, että siihen oli mahdotonta olla tarttumatta. Olemme tehneet jotain hienoa ja luvalla sanoen erikoista.

V.R. Studion Jussi Vuola on tehnyt tyylilleen uskollisesti huikeaa työtä julkaisumme eteen ja projektin äärellä on puuhastellut moni alansa kova tekijä. Projektin isät Hantta Viinamäki ja LUUVITOSEN Vince laittoivat alulle operaation, jonka lopputuloksesta pääsemme nauttimaan joulukuun ensimmäisenä päivänä.

Isot kiitokset ja kumarrukset kuuluvat kaikille mukana olleille ja lopputulokseen vaikuttaneille. Tämän tuotoksen äärellä ovat omalla panoksellaan olleet Hantan, Jussin ja Vincen lisäksi olleet myös Jori Saloranta, Tuomas Riihimäki, Johanna Shwela, Katariina Sallinen, Katriina Rainio, Samuli Paavilainen sekä tietysti LUUVITOSEN omat sankarit Jay Rooster, Juhani "Misse" Mistola, Wessu Vesterinen, Kelju Keinonen ja Tero "Terror" Lahtinen. Lisäksi kiitokset menevät tietysti ihmisille, jotka ovat olleet apuna ja mahdollistaneet asioita. Kiitos Wode Vuorijärvi, mr. Heyno, Reijo Borman (Konservatorio), Jani Sarpi, Svante Forsbäck, Katjaana Söderlund ja Elisa Raski.

Tämän ensimmäisen virallisen julkaisumme ensiesitys livenä, sellaisena kun se äänitteellä on, esitetään LUUVITOSEN Megakonsertissa, Turun Apollossa LA 4.12.

0
Feed

Jätä kommentti