Kuva: Molli Niemelä

Vuosi 2023 päättyy Saloon!

LUUVITOSEN vaiherikas vuosi päättyy tällä kertaa Saloon, Rock Hotelliin.- Odotettavissa on takuuvarmaa, tiukkaa toimittamista, hikeä ja unohtumattomia hetkiä, upeiden tunnelmien lisäksi. 

Vuosi 2023 on ollut antoisa ja aika ajoin vauhtia on ollut vähän turhankin paljon. Bändi on ehtinyt esiintyä klubeilla, yksityistilaisuuksissa, firmojen tilaisuuksissa ja tietysti festareilla.

Vapaa aikaa ei ole liiemmin ollut jaettavaksi saakka mutta pitää aina muistaa, että asioilla on aina alku ja jossain vaiheessa tulee se kuuluisa loppu. LUUVITOSELLA se ei ole vielä, mutta jonain päivänä se meidänkin kohdalle osuu. Siihen asti pyrimme nauttimaan jokaisesta päivästä, jokaisesta keikasta ja tilaisuudesta, jossa saamme esittää parhainta suomalaista rockmusiikkia ihmisille. Se on se kantava voima ja eteenpäin vievä polttoaine.

Varsinaisen vuoden 2023 yhteenvedon teemme myöhemmin joulukuussa jossa avaamme tarkemmin vuoden tapahtumia mutta tässä kohtaa pitää jo "tiiseröidä" muutamaa asiaa. Eli sitä, että miten hieno tiimi meillä kokonaisuudessaan- on. Miten upeiden ihmisten kanssa saimme kiertää Karjurockit ja Smugglerrokit. Ensinnäkin ison kiitoksen kuluneesta vuodesta saavat meidän tekniikkamme Tero Terror Lahtinen, Chrisu Pulkkinen ja tänä vuonna ryhmäämme liittynyt Herra Pörrö Susi. Lisäksi upeat Big Band -jäsenemme Olli Rindell, TimoMansikka-Aho, Sakari Lähdetie, Markus Vatka ja tietysti Timoa sijaistanut Rami Koskinen. Lisäksi vuoden 2023 kanssamme suuremmissa tapahtumissa kiersivät taustalaulajat Hannele Juhala ja Maria Merima (os. Grönroos). Apollossa meidän rivejä vahvisti vielä huippuammattilainen, Viulisti ja kosketinsoittaja Jenni Mäkikalli-Sjöroos. Dokumentoinnista puolestaan vastasi Molli "Malone" Niemelä. Taustapiruna, bändin musiikillisena neuonantajana ja tarvittaessa myös teknikkona toimiva Janne Juhala. Nämä kaikki ihmiset ovat olleet tiiviisti mukana LUUVITOSEN toiminnassa ja heille tässä vaiheessa ISO SYDÄN ja KIITOS!

LUUVITONEN valmistautuu vuoden viimeiseen keikkaan joka on LA 9.12. Salossa, Rock Hotellissa. Siihen päättyy tämä vuosi ja jatketaan sitten ensi vuonna kevätauringon pilkistäessä pilviverhon takaa.

Yhtävaille valmis ja sitten aletaankin odottelmaan joulun tuloa, se on aivan nurkan takana. 

0
Feed

Jätä kommentti